Koliko je brza i pouzdana WI-FI mreža važna za moderne kompanije poput Schneider Electric?

Koliko je brza i pouzdana WI-FI mreža važna za moderne kompanije poput Schneider Electric?

Šta zahtjeva savremeni način poslovanja?

Nezavisno od toga da li je riječ o velikom ili malom preduzeću, te koja vrsta posla je u pitanju, u svakodnevnom načinu poslovanja potreban je dobra internet veza. Živimo u svijetu u kojem dominiraju povezani uređaji poput robotizovanih mašina, širok spektar pametnih i mnoštvo  drugih povezanih uređaja koji čine novi svijet. Mnoga Istraživanja pokazuju da digitalna ekonomija raste i do 7 puta brže od klasične, te to je pokazatelj da kompanije koje su prepoznale potencijal digitalizacije poslovanja, rastu drastično brže i uspješnije su od kompanija koje nisu iskoristile potencijale digitalizacije.

Tehnologija je sada sastavni dio svakog poslovanja i gotovo je svaki komad opreme međusobno povezan. Povezivanje uređaja omogućava pretvoriti radna mjesta u inteligentni ekosistem, i na taj način pomoći kompanijama da poboljšaju svoju produktivnost i efikasnost poslovanja. Ako povežemo ovo s povećanom potrebom za brzom i efikasnom komunikacijom, često na većim udaljenostima, odmah postaje jasno da je stabilna i kvalitetna internet mreža sada neophodna za svako uspješno poslovanje.

Potencijal inteligentnog radnog sistema zavisi od kvaliteta i stabilnosti internet mreže sa kojom su povezani svi uređaji i mašine. Uspostavljanje kvalitetne i stabilne bežične internet mreže u radnom okruženju predstavlja osnovu savremenog načina poslovanja.

Mnogo je potencijalnih uzroka prekida rada na bežičnim mrežama. Iako neki mogu biti izvan vaše kontrole, postoje mjere i radnje koje se mogu preduzeti kako bi se smanjili i u potpunosti eliminisali problemi bežične internet mreže.

Upravo to je zadatak kompanije Network Manager u radu sa biznis klijentima, da prati trendove u poslovanju, da prepozna potrebe klijenata, i da brzo i adekvatno odgovori na te zahtjeve. Network Manager je kompanija koja je prepoznala važnosti i potrebu stabilnih, i kvalitetnih Wi-Fi mreža te uz stručni tehnički tim naprvila rješenje za bežične internet mreže koje trebaju da omoguće efikasnije i produktivnije poslovanje biznis klijenata.

 

Kako to izgleda u praksi?

Tokom dugogodišnjeg rada u ovoj oblasti naš tim je uvijek nailazio na nove prepreke i izazove koje je uspješno prevazilazio, i tako uvijek naše klijente ostavljao zadovoljnima. Kao krajnji rezultat nama je uvijek ostalo dragocjeno iskustvo rada, a našim klijentima stabilne Wi-Fi mreže.

Takvo jedno iskustvo rada u velikoj kompaniji poput Schnider Eletric možete pogledati u studiji slučaja koja se nalazi u prilogu.

PREUZMITE SCHNEIDER ELECTRIC CASE STUDY

 

Network Manager je uvek dostupan za vas. Nije bitno da li unapređujete postojeću mrežnu infrastrukturu ili počinje izgradnju nove mreže, Network Manager je tu da vam pomogne.

Možete nas kontaktirati preko našeg web-sajta:
Takođe možete pronaći potrebne komponente u našim specijalizovanim prodavnicama: