Team building u Teslicu, Bosna i Herzegovina (12 – 14 Maja. 2016)

Team building u Teslicu, Bosna i Herzegovina (12 – 14 Maja. 2016)

Za stvaranje tima i odlične atmosfere u kompaniji NM nije potrebno čekati team building. Međutim, ove godine okupljanje je imalo još jednu svrhu, kako bi upoznali nove članove našeg tima po prvi put.

Da, sa ponosom možemo reći da trend zapošljavanja novih ljudi u našoj kompaniji i dalje traje, što nam govori da biznis model koji smo zacrtali za 2017. godinu se odvija po planu.

Kao i prošle godine okupljanje je bilo pre sajmu u Kelnu, ANGACOM na kojem ćemo i ove godine samostalno izlagati. Ove godine fokus na sajmu će biti na predstavljanju naša sva proizvoda koji su ostvarili komercijalni uspeh.

Plum iTV – je nova generacija rešenja za interaktivnu televiziju koja koristi najnoviju tehnologiju i protokole kako bi pružila sve mogućnosti modernog gledanja iTV i Patron – je softver namenjen za administraciju i monitoring korisnika na GPON, DOCSIS, VoIP i wireless mrežama.

Početak 2017. je bio vrlo dinamičan za našu kompaniju. Naši inženjeri i prodavci su skoro svakog meseca na nekom putu van zemlje realizujući naše projekte i ugovarajući nove poslove.

 

Kao i prošle godine team building je bio miks sportskih aktivnosti, odmaranja u SPA centu i šetnji. Poseban akcenat je bio na zajedničkim sastancima kako bi razgovarali o budućem nastupu i zajedničkoj strategiji.

Delić atmosfere i više slika možete možete pogledati na našim društvenim mrežama.