Network Manager na sajmu ANGACOM 2017 (30 Maj – 1 Jun 2017, Keln, Nemačka)

Network Manager na sajmu ANGACOM 2017 (30 Maj – 1 Jun 2017, Keln, Nemačka)

Ovogodišnji sajam u Kelnu, ANGACOM je oborio sve predhodne rekorde po pitanju broja izlagača – preko 460. Sa ponosom možemo reći da je i naša kompanija bila deo ovogodišnje priče.

Ove godine smo predstavili naš širok spektar rešenja i proizvoda (Plum iTV, FTTx, EuroDOC…) potencijalnim klijentima.

Glavni fokus je bio na prezentacij našeg inovativnog softverskog rešenja za interaktivnu televiziju, iTV Plum, koji kombinuje Middleware, Origin i Egde server.

Takođe, postojala je i velika zainteresovanost za GPON i DOCsis rešenje koje su samostalno razvili naši inženjeri, Patron – softver namenjen za administraciju i monitoring korisnika.

Dugogodišnje prisustvo na IT tržištu pozicioniralo je našu kompaniju kao jednog od pouzdano partnera za zajedničke projekte.

Na našem štandu posetioci su mogli da se upoznaju sa našim rešenjima koje su razvili naši inženjeri i utisak posetioca je bio fenomenalan.

Nešto na što smo posebno ponosni je jedna od inovacija koju smo po prvi put predstavili na sajmu. To je nova funkcionalnost za rešenje Plum iTV koju smo nazavali Buffet, koja je postala sastavni deo ponude našeg rešenja. Ona kombinuje CatchupTV, Live TV and EPG kroz jedinstveni pregled video sadržaja.

Naši inženjeri su u potpunosti posvećeni pronalaženju novih načina kako bi korisnici imali veću slobodu u gledanju televizije u bilo kom trenutku na bilo kom uređaju.

 

 

Delić atmosfere možete videti i na našim društvenim mrežama.